Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid en annan värld

När jag var ung fanns hot

i den nära periferin

i närheten av hemmet

och i trafiken

 

Nu finns hot även

i den yttre periferin

terrorattacker, miljökatastrofer,

epidemier, krig, tung kriminalitet 

 

Men rädslan för dessa är betydligt större




Prosa av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-22 17:35



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack fint skrivet, den är helaktuell nu
2020-03-13

  överlevaren VIP
Ja märklig kontrast hur man förhåller sig....
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)