Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latent

Gatan är rak och grå

Minnena vilar tysta

Tvärgatorna är trista och små

Och aldrig solbelysta




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-22 17:48



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Snyggt!
2020-03-13

    ej medlem längre
Välrimmat och tungt
2020-02-23

    Lena Staaf VIP
Riktigt fin liten vers som ger tankar!
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)