Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISLAND

Stiger i,

Fält av lav,

Luft av svavel,

Omringad av haven.

Solen i zenit,

Vägar av sand,

Stenar av granit,

Vulkaner i band.

Regn i skyn,

Vindar av stål,

Hus i byn,

Ingenting tål.




















Övriga genrer av SamuelP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-22 19:49



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin bild och lite kärv text - så som Islands natur !
2020-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Ett intressant land.
En sak jag tycker om är att de inte tar in låneord i språket.
Något för Sverige att lära av.
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP