Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungbjörkens fall


Den storm
som rasade
inatt
den blev
en ungbjörks
död

Den björk
som hade
klarat sig
med minsta
lilla stöd
rycktes upp
med rötterna

Vi tror att den
den är död

Nu ångrar
vi det där
som vi kanske
borde gjort

Men stormen
var så aggressiv
och rasade så fort

Så kanske ingen
klandras ska
för vad den
stormen gjort

För både ung
och gammals liv
går alldeles
för fort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-23 16:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att vara djupt rotad.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP