Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sänker mig

Ambivalensen sänker mig

såsom vatten sänker en gisten eka

jag stödjer mig på ett tankstreck

och vilar sedan i utsträckt lättja

tills allt faller på plats

och jag gör ny ansats




Bunden vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-23 16:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stilla och vacker text!
2020-02-25

  Marita Ohlquist VIP
"såsom vatten sänker en gisten eka"
Fantastisk liknelse!
2020-02-24

  Nimbus VIP
Gillar! Lärde mig även två nya ord "ånyo" och "gisten" :-)
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)