Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har ingen hund, och jag har aldrig sett en röd sådan...


Frågan till svaret...


Min son

frågade mig

\"Pappa,
vad heter den där
sjukdommen
som man bara får
en gång
\"

Jag svarade


\"Livet\"




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-07-05 19:56



Bookmark and Share


    Agneta VIP
*s* ja... så är det kanske...
2006-07-10

    Bim
..ibland vågar jag,-nu vågar jag ,stoppar en fin krasseblomma bakom örat på
"Livet".Hälsn.Bim
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris