Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adauda Arvensis

Lärkan drillar
från sin vy
nedanför syns
människor fly

Sånglärkan är
av tättingens art
därav drillar
den med fart

Som tättingar
skyndar
också vi

Men sällan
som fågeln
så glad och fri

Drillande
människor
hör till dom få

Så man får
vara nöjd
med det lilla

Och glad ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-02-24 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP