Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläck



ett blad



färgrik förlopp




grått



ändlöst vakuum






skriva

för
min del
är



det enda sätt



att klyva det ogripbara

inom




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-02-24 13:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så...
2022-11-25

  Maiah VIP
Så oändligt vackert
2020-03-01

  KattenKin VIP
Vacker beskrivning om poetens sökande, "att klyva det ogripbara inom". Känns som ett bevingat uttryck.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP