Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loveatfirstsight.

Två främlingar som möttes
i mörkret en snöig december.
Vi visste inte att
Vi två skulle betyda hela världen för varandra i det ögonblicket men
Från det ögonblicket har mitt hjärta alltid stannat extra länge när du ser på mig.
Jag har aldrig någonsin förstått hur smärta känns förrän jag träffade dig.

Och det kanske låter helt sjukt
när jag säger att
den smärtan är det vackraste jag känt.
Nu vet jag vad folk menar när
de säger att de
älskar någon så mycket att det gör ont.

Och jag vill bara ha mer.




Bunden vers av Fannyamandas
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-25 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas