Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vingar

Barnen har livets vingar

I lekarna de drömmer

Alla hinder de betvingar

I sina väsen hemligheten gömmer

 

Barnen ger livet vingar

Med dem i lekarna vi drömmer

Att vi våra hinder helt betvingar

Och sorger och bekymmer gömmer




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-27 20:24



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Lekfulla rader!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)