Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[utan titel: en dag är... ]






en dag är allt det här
över

historien gör sig av
med sina sista
deltagare

och återvänder till
sig själv




Fri vers av vladimir bulletin
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vladimir bulletin
vladimir bulletin