Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Industrisemester






Somnar jag till kastas jag tillbaka på luftmadrassen. Ansiktet tryckt mot plastkudden. "Rhodes" står det på den.
Men nu är havet ett helt annat: kallare, grumligare. Oroligt.
"Hejdå... " säger hon, och stryker mig över kinden.
Jag svarar inte. Stirrar stint in i väggen. I kulören vi valde åt den.





Prosa (Kortnovell) av vladimir bulletin
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vladimir bulletin
vladimir bulletin