Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så blev jag förbannad

 

jag är förbannad


jag är skitförbannad


för att han gjorde sitt val i feghet
för att han säger saker han inte menar
för att han inte kommer att stå för något


jag är förbannad för att han inte förstår
att det inte kommer att funka det som han
så ädelt säger att han vill

 

och mest av allt är jag förbannad på mig
för att jag inte bara släpper taget fullt ut
för att jag har så svårt att säga hej då

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-07-05 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv