Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

touretta om stånd-punkt

 

ingen ide att du säger saker du inte står för



om du inte står har jag ingen nytta av dig




Fri vers av Nova-Liv
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-07-05 23:55



Bookmark and Share


  hawkeye
*jiiihaa..* Ride on... ;)
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv