Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Somliga är inte du

I världens mitt hon satt
på självömkans tron
hade det svårare än de flesta
i ett av världen tryggaste bon
Vägde skatterna sina
så lätt i kupad hand
gapade efter mycket
borde hållt tungan sin för tand
ty synd det är om somliga
men somliga är inte du
lyft din blick från egot
har du sett världen som är nu?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-03 00:00



Bookmark and Share


  Koloristen
Du Är Inte Du (Missbrukarna)

https://www.youtube.com/watch?v=b10lDuGYjVI

2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP