Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågorna


Flackande
i vind

Lågorna
som

Hettar
Värmer
Bränner

Drar sina
sista suckar

Återuppstår

Själv
antänder

Flammar
till

på nytt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-04 08:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nästan så man känner hur värmen sprider sig, fint ordat
2020-03-08

    ej medlem längre
Känns igen...

2020-03-06

  Monika A Mirsch VIP
Vilken brasa! Njuter i värmen.
2020-03-04

  Mats Edin VIP
Snyggt formulerat och formerat
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP