Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slå split

På broar eller murar
vart lägger du din kraft?
Till dig som bygger band
mellan allt vi en gång haft
och allt vi har att vinna
jag sträcker ut min hand
Men till dig som slår split
mellan dem som är här och dem
som behöver komma hit
Du kan gott fortsätta trampa vatten
i din egna skit.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-05 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP