Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömspel/drömliv


I dröm och fantasi



Inga högt
flygande
planer om
någonting
stort

Finns
på min agenda
över sånt man
borde gjort

Det man inte
hunnit med
kan gott få va

Kanske
till en
annan dag

Det
brådskar
inte alls
att flänga
hit och dit

Jag nöjer
mig väl
med min
beskärda bit

Och om det
låter tråkigt
så är det
inte så

För livet
är ju fyllt
av dröm
och fantasi

Och
mitt i detta
drömspel

Lever
faktiskt vi

Det kan
ju tyckas
vara
en skimär

Men glöm
då inte

Att
det är
ett drömliv
vi alla
lever här










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-11 15:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man behöver inte vara begränsad av tid och rum.

Håller med föregående kommentator till fullo.
2020-03-11

  Mfredrik VIP
Att älska vardagen e gott
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP