Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla ljus

Ljuset bultar
bakom slöjan
av gryning
som suddat ut
nattens konturer

Dagen träder
sakta fram
ur sin skugga,
vältrar sig ut
över nejden

där nattdjuren
lever kvar
ännu en stund
i sin tystnad
och svala ro




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 240 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-03-13 10:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kattmjukt spinner du orden.
Texturen stillnar i ens sinn.
Och "dagen...vältrar sig ut",
wow.
2020-04-04

  Jan Widströmer VIP
Väl sagt om när natten går över i gryning och ny dag.
2020-03-13

    Max Poisé
Behaglig, lite som mjuk sammet på huden. Välstämd!
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta