Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusthuset

En slingrande stig genom rosors hav

Växer sig starka i solljusets sken

Ta hennes hand

plocka en ros av kärlekens mystik

Ge rosen som en hyllning till vänskapen ödmjukheten och lideskapen

I lusthuset faller alla känslor

och slipar golvet i ny tidens nyans

ta handen håll den hårt

för kärlekens band

skapa glädjen bara vara till för varann

lusthuset står där kvar väntande med dörren på glänt

Ty kärleken blomstrar  stormar och fäst sig i väggarna år ut och in.........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-13 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP