Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyret lockar

Lockande toner hörs från en fiol

Jag följer musiken som i trans

Dansar barfota i min tunna kjol

Tills jag mister all vett och sans

 

I lummig grönska jag får en skymt

Han sitter i porlande bäcken

Kan det bli ljuvligt eller blir det grymt

Att förföras av den spelande Näcken




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-14 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt och porlande vackert med fina rim..
2020-03-14

  bibbi ahrnstedt
tack så vackert skrivet och så drömmande
2020-03-14

  överlevaren VIP
Ljuva toner.....lekande lätt!
2020-03-14

    ej medlem längre
Snyggt skrivet, ibland dras man till okända marker
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)