Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till våren

Du skrider ut smutsen så sakta

Ur det kalla solkiga grå

Varje dag ska jag vänta och vakta

Är min otålighet svår att förstå

 

Jag vill se din skrud växa fram

Och luften kännas skön att andas

Så efterlängtad skir och varm

Det är ljuvligt när våren randas




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 157 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-15 07:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar hyllning till våren den sköna...du får rimmen att passa så bra...
2020-04-18

  bibbi ahrnstedt
Tack, en så härlig beskrivning
2020-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin dikt om vårlängtan!
2020-03-16

  överlevaren VIP
Härligt med våren, en underbar tid!
2020-03-15

  mare VIP
Fin dikt
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)