Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mer en monolog som bubblar fram här. Bubblor som spricker fram i våren ... det är kärlek som binder oss samman här.. När det är svårt behöver vi den där närheten! Av en annan människa... Pia!


Sväng om ... hela jag svänger med dig!

 


Känslor som sagt är som små bubblor..


Hoppar å far runt i kropparna..


Från en stund är det på ett behagligt sätt,


till ett annat då de skenar oberäknat..


Bubblorna spricker även, när de blir fyllda


till max ..... fast inget faller bort ...


det förnyas bara.. så kanske det är med..


”Oss” två beningar !


Nä det kan ju inte bli sämre än vad det var!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-15 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //