Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orostid


Det är vi nu

Vi

som vågar
närvara

Se

Känna

Inte låta
oss
suddas ut

Inte blåsa
iväg

Vind för våg

Som sköra
vita blad

Det är oss

Vi kan
lita på

I tider av
oro




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-16 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP