Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet vänder…eller någonting händer

Blir det i världen fler stora skogsbränder

Finns det fortfarande gränser mellan alla länder

Lurar det fler kriminella i våra ”gränder”

Vill vi fortfarande räcka till varandra våra händer

Får zebran andra ränder

Kan vi ännu bada vid våra stränder

Är det fortfarande SMS vi sänder

Skapas det ännu fler samhällstrender

Behöver vi någonsin laga våra tänder

Simmar det i dammarna färre änder

 

Undrar jag...

 




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-17 20:10



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Verkligen fint rimmat, träffande och aktuellt
2020-03-20

  överlevaren VIP
Mycket att tänka på här, frågande ordlek!
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)