Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Experter vet

 

Experter vet

När pandemin kommer att vara över

Experter vet

När vaccinet kommer 

Experter vet 

Hur många kommer att dö

Experter vet 

När börsen kommer att vända uppåt

Experter har ingen aning 

Men de är experter

 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-18 17:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Äntligen någon som tar bladet från munnen.....inte en jävel vet ! Men känd kan man ju bli.
2020-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller helt med dig! Alla dessa självutnämnda experter som tror sig veta allt vet ofta ingenting. De bara tror.
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP