Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet i hela mig

 

 

ögonblicket rågat med dig

den följsamt ömma

rörelsen som var ditt svar

när jag slöt mina armar

om ryggen din

och våra kroppar sånär

smälte samman

vår virvel i ultrarapid




Fri vers av Per Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-18 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg