Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Danser

 


 


Vi leker


runt en läger eld


Stora skuggor följer med


I


Stegen vi tar..


en arm omkopplad runt en perfekt midja.


en annan sort musik strömmar i kroppen..


Eld vatten luft å jord ..


Åter element som saknas..


Samspel tillvaro lugnet tryggheten..


En arm omkopplad runt den välformade midja.


Dans - rörelse i samverkan, energier i färg...


Det förenar formar livet i sin helhet..


 


Steg för steg ....å bultande hjärtan!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-19 15:54



Bookmark and Share


  WyS VIP
Wow, gillar jättemycket. Just så en livets dans med närhet och glädje. Precis det som är viktigt för välmående... Sluta titta i ett dött ting. Njut av varandra, ge o få energi!.
Fin illustration!
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //