Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlämnad

Jag är nog dum
Som fortfarande väntar på ditt svar
Varför hålla sig kvar

Nu när vi ändå redan sagt hejdå




Fri vers av Mmmarabou
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-19 17:39



Bookmark and Share


  charlotte VIP
hoppet år det sista som överger oss, och vad vore ivet om vi inte hade hoppet kvar?
2020-03-20

    saltycrackersmarabou
Så fin skrivet!
Kort men ändå innehåller den så mycket, fin tanke. <33
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mmmarabou