Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt med dig

Med dig här kan jag inte blunda
Försöker somna om
Fast något känns annorlunda
Hör hur det bultar

Ett bröst fullt av smärta
Hör du mitt hjärta
Vill att vi ska falla hopplöst kära
Som i natt, låt oss förbli nära

För du får all tid att stå still
Ändå känns natten så kort
Om jag ber snällt, stanna en natt till




Fri vers av Mmmarabou
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-29 17:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bön. Det känns när man läser.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mmmarabou