Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den ända som får mig såhär<3

Ingen annan människa finns det,
Finns ingen annan människa som kan få mig att le som du
Känna, på det sättet du gör

Ingen annan människa finns det att sakna så som jag saknar dig
Att längta

Eller vara så lycklig som du gör mig när du är här
När vi är tillsammans

Tänka sig, att vi är tillsammans
Att jag får hålla dig i mina armar
Och finna ro i din röst

Och för dig, du vet att jag alltid stannar




Fri vers av Mmmarabou
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-02 20:37



Bookmark and Share


    saltycrackersmarabou
Bästa dikten jag har läst i hela mitt liv!
”Och för dig, du vet att jag alltid stannar” <8
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mmmarabou