Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krissplitter

Samla ditt Splitter nu.
Skärvor vid husfasader, lägenheter och trottoarer.

Samla ditt Splitter nu.
Kvarlämnade hos andra, som bara är ditt att äga.

Samla ditt Splitter nu.
Vid bardisken på nioörtsvägen och tunneln mot Västberga.

Samla ditt Splitter nu.
För allt som kommer, i tankemaskineriet.

Samla ditt Splitter nu.
Famnen orkar.

Samla ditt Splitter nu.
Tro på stegen.

Samla ditt Splitter nu.
Du är din egen.




Bunden vers av Alhambra
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alhambra