Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gyllne strand


Morgonrodnad


Det är vackrast
när det skymmer
har någon sagt

Det är en tanke
i minnet förlagd

Som passar att tänka
ensam på en strand

Eller tillsammans
när orosvågor
smyger in mot land

Och framtiden tycks
så väntande och tyst

Vid stranden
som just
morgonsolen kysst




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-21 08:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Passar bra för äldre i Coronatider
Fint fångat
2020-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
Fina rader.
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP