Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flockimmunitet


Aktuellt


Ett ord som för
oss samman

Gäller oss som
mänsklighet

Nu kanske du
törs gissa


Flockimmunitet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-23 09:39



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skaldat.
2020-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans får vi större motståndskraft än vi får var och en för sig!
Bra skrivet.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP