Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chans

Under en livstid

den enda

har vi chansen

att världen få blända

 

Under en liten tid

de unga åren

präntas

de bestående spåren




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 133 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-23 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klok och betydelsefull i så många bemärkelser!
2020-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord!
2020-03-23

    Max Poisé
Precis så...tack för denna!
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)