Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det tid för något nytt.


Så ser jag tillbaka i tiden.

Sitter här och arbetar hemma, det är riktigt skönt

min hobby är att sy och dekorera plaggen

sy i spets och gobeläng är spännande

ett litet modehus som förr i tiden

en bok med få sidor säljer bra

men behöver inte betyda vinst.


Sitter här och arbetar hemma, det är riktigt skönt

betyder upplevelsen och gemenskapen mer än lön

för allt en skapar är vinsten vi i gruppen delar på..

(Här ser man en bild på ett fönster, ser in..)

Du menar att vi sitter tillsammans eller hemma
och arbetar med något material som vi sen visar
för alla i vänskapsgruppen då vi träffas och fikar
och att vi hjälper varandra med att få det bli bra?

Ja, och att vi tycker det är spännande som privat
personer, träffas och skicka pengar till varandra..

Låter roligt!

Ja, är det inte det som gör livet lite bättre?

Tråkigt att det inte går att låna en butikslokal.

Så är det när vi inte kan vara egna företagare.

Men det hade ändå varit det bästa för oss att ha.

En liten butikslokal?

Ja, bara för oss, inte för allmänheten.

Kan man det?

Ja, om någon vill sponsra oss.

Som välgörenhet.

Underbart!

Fast det här är bara som en dröm.

Ja, vi får fortsätta arbetet, hemma.

Synd.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-24 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP