Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är med i min poesibok, "Såsom säden en sångcykel"; utgiven på eget förlag , 2007, Författares Bokmaskin, Stockholm; samlingen består av 20 dikter med illustrationer; något reviderad.


Såsom säden.

Såsom säden mognar
och i sin täthet
markens minsta
hägnar
så kan vi
i vår levnads lopp
sprödaste liv
beskydda.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-25 11:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker dikt...
2020-04-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skör och vacker.
2020-04-09

    Max Poisé
Den tar jag med mig!
2020-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, den skall jag bära med mig i dagen.
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP