Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommartid


En tid
ett liv

En vår

Med
tankarna
som går

Visst är
det så

Att allt
ändå

Ska gro
och växa
i nya spår

När vår
mot
Och sommar
går

I en
nyväckt
sommartid

Av vila
sinnesro
och frid






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-26 09:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Årstiderna rår viruset inte på.
Det finns konstanter.
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP