Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I coronavindens spår


Kraften

Livet böjer sig för vinden

dess kraft drar över världen

hotet är ovisst och mörkt

hittar vi de vassa svärden

 

Rädslan som det stora drivet

spår liv som ymnigt rinner

hör vi allas rop på hjälp

på osäker mark i tid som brinner

 

Krisen väcker nya tankar

nytt skapas som ska bli

kreativiteten flödar

framtidshoppet står oss bi




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-27 21:12



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Positiv slutkläm :-)
2020-04-07

  överlevaren VIP
Ja vi är sårbara....Corona ger en tankeställare!

2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)