Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom min illusion

 

och så kom jag på

 

att om jag tittar bakom min illusion
den jag har skapat för att jag så gärna ville
den som sa hur bra allt skulle vara

 

om jag tittar bakom den
så ser jag att vi inte alls matchar så bra
att han inte alls kan mötas eller ens vill
inte igentligen, inte i hjärtat
inte som jag ville att han skulle vilja


och när jag liksom låter ridån glida undan
och mina ögon ser tydligt igen så ser jag
saker är inte alls så som jag fick för mig


och då kommer jag på

jag vill ju inte alls vara tillsammans med någon som honom

jag vill vara fri

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-07-07 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv