Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämföras

Att jämföras med någon annan…

jag tar mig för pannan

utbrister i indignation

– en morbid aktion

alla har vi samma behov

rättrådig som bov

olika till form och kulör

gäller stark som skör




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 123 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-28 08:59



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Håller med Överlevaren
2020-03-31

  Johan Strömstedt
Bra rim med fint innehåll. Går nog att sätta melodi till 3/4 takt.
2020-03-31

  överlevaren VIP
Ja vi duger utan att behöva jämföras...
2020-03-28

    Max Poisé
Vårt konstanta behov att se oss i jämförelse är en egentligen ganska groteskt...tack för denna!
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)