Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som gäller

 

 

Det är inte Gud som styr och råder.

Det är Universums lagar som står över allt annat.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-30 13:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sant, tycker jag, som aldrig trott.
2020-03-30

  Bodingen VIP
Gud ÄR universum oahahahahaaa. Fan tro't.
2020-03-30

  ULJO
Helt rätt. Om det funnits en Gud. Hade väl ändå inte världen sett så jävlig ut.
2020-03-30

    Max Poisé
Helt klart, allt annat kallas för tro...
2020-03-30

  Kungskobran VIP
Kvantteorin och den mörka energin
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP