Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Tankar, längtan och
hopplöshet i mig.
Kan inte sluta tänka,
kommer jag någonsin få dig.




Fri vers (Fri form) av Ida Hed
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-31 07:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det är så ung kärlek känns...att det är den andra man måste ha för att bli hel. Med tiden händer nåt.....
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ida Hed
Ida Hed