Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken

Nyvaken bredvid dig.
Din värme når mig.
Känner mig som våren.
Hela kroppen pirrar av dig.




Fri vers (Fri form) av Ida Hed
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-04 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Hed
Ida Hed