Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm

Solen steg mellan trädtopparna och
jag flög med den ljusa vårmorgonen,
högt upp och betraktade vad som skett.
Värmen fick isen att släppa.
Vinden och bäcken blev ett.




Fri vers (Fri form) av Ida Hed
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-08 14:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Naturen vill älska. Som vi människor.
2020-04-21

    ej medlem längre
Fint :)
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ida Hed
Ida Hed