Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverigevänner och ledarna i coronatider

 

 

- Vilken ledare är bäst när det gäller corona?

- Sverigevänner:

- Victor Orban är bäst. Inte bara när det gäller corona. Han är bäst på allt.  

- Efter Orban?

- Sverigevänner: 

-' Efter Orban kommer Donald Trump, Vladimir Putin och Jair Bolsonaro. 

- Vem är sämst?

- Sverigevänner:

- Stefan Löfven.

- Vilket land skulle ni helst vilja leva i nu? 

- Sverigevänner:

- Sverige så klart. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-31 16:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det bästa sättet
ärr att klaga o gnälla
På de allra värsta sättet
I de bästa av Riken
För att överhuvud
-taget få någon
som helt gehör?

2020-03-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.mdmag.com/medical-news/comparing-rt-pcr-and-chest-ct-for-diagnosing-covid19?fbclid=IwAR24nEkNtBjeV8V4HhOsW7C9JJOuR0m2SCSxM_V9QXwX3IwL4TVqgaueIjE

2020-03-31

  Gunnar Hilén VIP
Tänka sig ! Sämst är ändå bäst. I bägge fallen hahaha.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP