Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig krona

Ni vet nu, att en vit jul,
Bara är början på slutet,
Ödeläggelsen av ett skjul,
Alkohol eller virus,
Många anhöriga, folk bestulet

Jag ber om att återuppståndelsen,
Efter all panik, riv och slit,
Var den sista gången,
Människor bad om ett andra liv.

Ta det livet som en gåva,
Från ovan eller ovan,
Torka dina käras tårar,
Spring inte runt på gatan.

Njut av livet så som jag vill,
Jag har sjukdomar som gör huvudet,
Instabilt men jag är inte någon imbecill,
När paniken lagt sig och det blir tjill,
Kom ihåg vilka som ställde upp direkt,
Som inte stod still, och som gav oss,
En chans till.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2020-04-02 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech