Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns en plats att hålla hand

Ett stort utrymme där de små och snåla tankarna får plats

Vägvisning om storhet och tacksamhet

Stunder där känslan av att vara fånge
mellan rädsla och hopp landar

Den lämnas kvar genom ett liten låga

Älskade stengolv och vitkalkade tak

Allt är tillåtet




Övriga genrer av Dagmar
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-04 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagmar
Dagmar