Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bön till Kärleken

En vanlig morgon

Låt mina ben få gå 8000 steg idag, utan en tanke på dig,
vackra och plågsamma Kärlek
Att kudden ikväll kan få värna och värma en själ som är fri

Jag ber om hjälp
Drunknar i tankar
En vädjan att få vila ett ögonblick, just idag
För att sedan vägledas

Det finns en äng därborta, härlig att springa barfota på
Solen lyser, havet glittrar
Där är jag betraktad, beaktad, beundrad och önskad

Men
Ändå
Morgon efter annan en snårig tillvaro

Svårt att ta sig fram. Lite disigt
Ibland regn som trollar bort tårarna på mina kinder
Sedan mulen kväll

Jag önskar kunna finna stigen till ängen
Låt mig - jag ber

Amen




Fri vers av Dagmar
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-20 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagmar
Dagmar