Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så småningom

Om tiden någon gång skulle upphöra

Nog gör den det med att först bromsa in

Frågan är vad existensen skulle uppfatta och jag skulle göra

Ta med mig vår kärlek - både din och min




Fri vers (Fri form) av Dagmar
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-27 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagmar
Dagmar